Atelierele DexyFlex lucreaza cu clientii de la inceputul lui 2010. Noi putem produce aici orice furtune hidraulice si industrial cu fitingurile de care aveti nevoie. Noi avem prese hidraulice pe care le folosim pentru montare sau cum unii clienti le numesc " masini de sertizat".

Atelierul DexyFlex Online lucreaza cu clientii de la inceputul lui 2014. Puteti contacta un operator care va accepta cererea dumneavoastra , va va oferi consultanta si va proceda la executia comenzii. Daca cererea dumneavoastra nu este de competenta si cunostintele operatorului , in urmatoarele 20 ... 30 minute veti fi contactat de un agent comercial care va fi in masura sa gaseasca o solutie in orice situatie legata de furtunuri si fitinguri. Cea mai mare parte a produselor sunt disponibile si le puteti primi in urmatoarea zi lucratoare.

 

Program de lucru:

Atelierele DexyFlex sunt deschise in fiecare zi de la de la 9,00 pana la 17,30. Sambata de la 10,00 pana la 13,30 Duminica este zi libera. Daca este necesar putem de asemenea servi un client in afara orelor de program. Este suficient sa sunati la atelier. Angajatul va raspunde si daca nu este in afara orasului , va poate servi pentru un tarif minimal depinzand de care parte a zilei este vorba.

Magazin Online DexyFlex lucreaza de Luni pana Vineri de la 9,00 pana la 18,00. In timpul sfarsitului de saptamana nu avem posibilitatea sa va servim.

                Cerere pentru un furtun (specificatie):

Cerere on-line pentru un furtun poate fi facuta oricand prin e-shop DexyFlex.

 

CE VA OFERIM:

FURTUNURI

In atelierele noastre puteti gasi o gama larga de furtunuri industriale. Ceea ce nu este disponibil pe loc poate fi livrat in urmatoarea zi lucratoare. Daca aveti nevoie de furtunuri speciale pentru afacerea dumneavoastra, noi gasim intotdeauna solutii. Va putem oferi la alegere de la diversi furnizori europeni. Termenele de livrare sunt optimizate, scurte. Noi putem acoperi necesarul de furtune pentru orice domeniu industrial. Ceea ce veti gasi pe site-ul DexyFlex sunt furtune pentru alimente , combustibili, chimicale, automobile, pompe de beton, resistente la abraziune, pentru masini agricole, aer conditionat auto, curatat canale ,rezistente la uleiuri, vehicule, apa industriala , abur si apa fierbinte , aer comprimat , gaze tehnice, bitum si asfalt ........ si orice altceva aveti nevoie.

 

                Furtunele pot fi:

Hidraulicecauciuc cu insertie textila, thermoplastic cu functie speciala,furtune PVC , poliuretan (PUR), teflon (PTFE), metal, silicon, amestecuri;

Invelis exterior ,numar diferit de insertii textile si metalice;

Cu spirala din metal sau PVC spirals pentru absorbtie

Diametre de la 2 mm la 600 mm

 

FURTUNURI PENTRU CURATAT CANALE

Furtunuri speciale (cauciuc cu insertie textila) pentru curata canale. Diametre 13 mm (½ inch), 19 mm (¾ inch) si 25 mm (1 inch). Lungimi la cererea clientului. Preturile sunt: furtunuri PVC (PVC) pentru pomparea santurilor si a canalelor. Diametre 76, 100 si 110 mm la lungimi dupa cererea clientului.

 

FURTUNURI PENTRU POMPE DE BETON

Toata gama de furtune pentru directionarea betonului. Diametre fitinguri 2, 2 ½, 3, 3 ¼, 4, 4 ½, 5, 5 ½ inch. Lungimi de 3, 4, 6 m si dupa cererea clientului. Preturile va vor surprinde probabil placut.

 

FITINGURI INDUSTRIALE

In magazinul on-line DexyFlex va oferim fitinguri industrial pentru nevoile uzuale de zi cu zi. Ele pot fi facute din otel, otel inox, alama, aluminiu, bronz. Drepte , 45 sau 90 de grade.

                              

FITINGURI SI ACCESORII

 

CUPLE RAPIDE si MACARALE

 

FURTUNURI PENTRU AER CONDITIONAT AUTO

In atelierele DexyFlex poate fi completat orice furtun pentru aer conditionat auto.Numai echipam furtunele. Noi nu oferim reparatii si reicarcari.

 

MANOMETRE DE PRESIUNE

(necertificate si certificate la cerere)

 

PNEUMATICE

Legaturi pneumatic ,tuburi PA , insertii, piulite,spirale PA pentru aer... Produse exclusiv in Europa si fara compromisuri la calitate. Ceea ce nu este disponibil astazi, primesti maine.

 

COLIERE

Gama de coliere include 6 varietati inclusiv coliere pentru furtune industriale.

FURTUNURI AGRO

Avem disponibile in mare parte furtunuri gata pentru industria agricola.Astazi va putem trimite cu curierul si a doua zi este la dumneavoastra.

MASINI

Doriti sa presti (sertizati)singur fitingurile la furtune. Va putem oferi prese hidraulice si accesorii pentru acestea.Daca doriti putem cauta o oportunitate pentr a lucra impreuna.

 

Toate produsele din atelierele DexyFlex si prin magazinul online DexyFlex sunt produse in Europa si in SUA. Aceasta este siguranta si garantia noastra pentru reclamatii zero.Furnizorii nostri au o experienta indelungata si piete recunoscute.