Buna ziua,
Furtunuri Group SRL a fost inregistrata la inceputul anului 2004. Dupa cum sugereaza numele, compania a fost infiintata pentru a vinde furtunuri pentru toate aplicatiile pe piata din Romania.

Daca doriti sa ne impartasiti orice idei sau comentarii va vom asculta cu atentie. Daca ne intrebati , vom incerca sa raspundem intrebarii dumneavoastra .Stim ca intotdeauna exista ceva nou de invatat. Astazi exista departamente separate cu consultanti independenti care vor fi bucurosi sa va asculte si sa va ajute.

 

           Noi vindem furtunuri si fitinguri in Romania inca din 2004. Treptat am marit sfera de activitate si astazi putem satisface orice cerinta pentru furtunuri, indiferent pentru ce aplicatie va fi folosit si din ce material este facut. Va oferim fitinguri pentru furtunuri hidraulice si industriale. Pe website-ul Dexyflex.ro puteti gasi mai multe valve hidraulice ,cuple rapide, fitinguri,mansoane de protectie,coliere, furtunuri agricole cu fitinguri, manometre de presiune si pneumatice. Daca cererea dumneavoastra nu este de competenta si cunostintele operatorului, in urmatoarea ora veti fi contactat de un agent comercial care va fi capabil sa gaseasca o solutie pentru fiecare situatie in ceea ce priveste furtunul sau fitingul.

           

Comercializam stergatoare StepMat incepand cu 2006. Pana la inceputul anului 2013 a fost o activitate complementara. Astazi este un department separat cu consultanti care vor fi bucurosi sa va indrume in alegerea unui stergator de intrare. Ştergătoarele StepMat sunt fabricate în Bulgaria, unde este localizat departamentul nostru de producţie şi unde avem un portofoliu extins de clienţi. Excepţia este constituită de modele comandate rar. Nu sunt realizate în cadrul departamentului nostru de producţie din cauza lipsei de materiale necesare şi de aceea sunt realizate în Republica Cehă de către partenerii noştri. Acest parteneriat datează de mult şi s-a dovedit de încredere. Recent am marit gama cu covorase din cauciuc, benzi antiderapante si covoare dielectrice.

În ultimii ani, pe piaţa din România s-au comercializat ştergătoare către numerosi clienţi. Pana in 2012 aceste vânzări au putut fi numărate pe degete. Astăzi prin StepMat.ro ajung la noi multiple cereri și realizăm vânzări consistente pe tot teritoriul țării. Vânzările sunt realizate 100% online de către un consilier din cadrul companiei.
            

Scopul nostru este să împărtăşim cu dvs. informaţiile şi cunoştinţele pe care le-am asimilat prin experienţă, am fi bucuroşi dacă am reuşi să vă ajutăm măcar puţin în alegerea dvs.

 

Atelierul DexyFlex On-line lucreaza cu clientii de la inceputul lui 2014. Puteti contacta un operator care va accepta cererea dumneavoastra , va va oferi consultanta si va proceda la executia comenzii. Daca cererea dumneavoastra nu este de competenta si cunostintele operatorului , in urmatoarele 20 ... 30 minute veti fi contactat de un agent comercial care va fi in masura sa gaseasca o solutie in orice situatie legata de furtunuri si fitinguri. Cea mai mare parte a produselor sunt disponibile si le puteti primi in urmatoarea zi lucratoare. 

 

Program de lucru:

Atelierul Dexyflex On-line lucreaza de Luni pana Vineri de la 9,00 pana la 18,00. In timpul sfarsitului de saptamana nu avem posibilitatea sa va servim.

                Cerere pentru un furtun (specificatie):

Cerere on-line pentru un furtun poate fi facuta oricand prin e-shop DexyFlex.