Conditiile de utilizare a site-urilor web SC Furtunuri Group SRL

Data ultimii actualizari ultime: 11 ianuarie 2021.      

 

І. Accesul si utilizarea site-urilor web SC FURTUNURI GROUP SRL

  1. Prin accesarea, navigarea sau descarcarea datelor oricarei parti a acestui site web sau a continutului sau, sau directionarea , sau inregistrarea la acesta sau orice alta utilizare a acestui site web si a continutul sau, fie ca un utilizator inregistrat sau un vizitator neinregistratdvs. sunteti de acord cu aceste Conditii de utilizare. Accesul la si utilizarea site-ului web din partea dvs. sunt supusee acestor Termeni si Conditii si a tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Prin accesarea si utilizarea site-ului web, va exprimati acordul neconditionat cu privire la prevederile prezentelor Conditii de utilizare, ii acceptati fara restrictii si/sau obiectii si sunteti obligati sa-i respectati. Confirmati ca orice alte acorduri intre dvs. si FURTUNURI GROUP SRL  in acest sens se inlocuiesc cu prevederile prezentelor Conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord si nu acceptati aceste Conditii de utilizare, va rugam sa parasiti site-ul web.

Dvs. acceptati sa nu accesati acest site web prin orice alte mijloace decât prin interfata oficiala si a intrarii de utilizator, oferita in scopul accesului la site de catre vizitatorii neinregistrati si/sau registrati.

Orice alt acces va fi considerat o penetrare rau intentionata de hacking, amenintare sau pericol.

Accesul reglementat la acest site web poate fi restrictionat la un numar maxim de ori si/sau durata intr-o anumita perioada de timp.

 

ІІ. Proprietatea asupra continutului

Site-ul web еste proproetatea Societatii comerciale FURTUNURI GROUP SRL .

Continutul acestui site web si a tehnologiilor utilizate in acesta sunt protejate de Legea 8/1996 cu privire la  drepturile de autor si drepturile conexe. Toate tipurile de text, grafica, fotografie si produse video si , alte materiale postate pe site-ul web sunt proprietatea SC FURTUNURI GROUP SRL  sau a altor persoane, toate drepturile fiind protejate cu exceptia cazului in care este indicat altfel.

Orice continut, care constituie un brand, un logo sau o marca de servicii este, de asemenea, o marca comerciala inregistrata sau neinregistrata a SC FURTUNURI GROUP SRL  sau a altor persoane.

Este strict interzisa utilizarea din partea dvs.s.. a oricarui continut al acestui site web in orice alt mod decât cel prevazut in aceste Conditii de utilizare, fara permisiunea scrisa a proprietarului continutului. Va informam ca,  drepturile asupra proprietatii intelectuale vor fi aparate cu toata forta a legii, inclusiv prin cautarea urmaririi penale.

SC FURTUNURI GROUP SRL  isi rezerva dreptul de a modifica preturile, designului, continutului si Conditiile de utilizare fara notificarea prealabila.

Prezentul site web este întreţinut de FURTUNURI GROUP SRL .

 

ІІІ. Notiuni

In sensul prezentelor Conditii de utilizare urmatorii termeni sunt folosiţi cu urmatoarea semnificatie:

- „Servicii” inseamna orice functii, mijloace, aplicatii, informatii sau alte servicii disponibile prin intermediul acestui site web (inclusiv, acolo unde este cazul).

- „Conditii” inseamna aceste Conditii de utilizare.

- „Utilizator” sau „dvs.” inseamna orice persoana care acceseaza sau utilizeaza acest site web, cu sau fara o autorizatie de către SC FURTUNURI GROUP SRL  si indiferent daca sunteti sau nu sunteti inregistrat pentru a utiliza acest sau o parte a acestui site web,  sau sunteti un Utilizator inregistrat a unui Servici, oferit prin intermediul acestui site web.

- „Acest site web” sau „site” inseamna site-ul web (pagina de acasa si paginile web pe lânga aceasta) sau un alt set de informatii si/sau aplicatii, întretinute de SC FURTUNURI GROUP SRL  si accesibile prin retelele conectate fizic sau wireless (inclusiv Internet si reţelele, accesibile prin folosirea unui protocol de aplicaţii wireless (wap) sau o tehnologie similara a acesteia) prin intermediul dispozitivelor de acces, cum ar fi PC-uri, laptop-uri, telefoane mobile, PDA-uri /dispozitive personale digitale de organizare/, camere digitale, televizoare sau alte dispozitive activate de retea, la care aceste Conditii de utilizare sunt mentionate sau la care se face o referinta intr-un mod expres in legatura cu Utilizator, de la care se solicita sa accepte prezentele Conditii de utilizare.

Anumiti alti termini sunt definiti in textul de mai jos.

 

ІV. Folosirea site-ului web din partea dumneavostra.

- Daca nu este specificat altfel, Serviciile si informatiile actuale sunt prevazute doar pentru scopuri personale si non-comerciale. Fara cunoștinta si permisiunea scrisa a SC  FURTUNURI GROUP SRL  nu aveti dreptul sa modificati, copiati, distribuiti, transferati, transmiteti, afișati, prezentati, reproduceti, interpretati, publicati, autorizati, creati lucrari derivative, vindeti informatii, produse sau servicii, transmiteti sau utilizati intr-un alt mod continutul site-ului  web.

- Este interzisa folosirea site-ului web pentru publicarea sau transmiterea unor materiale cu continut ilegal, amenintator, incorect, inșelator, abuziv, de hartuire, defaimator, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, inflamator, pornografic sau pangaritor, precum si orice materiale,  care ar putea constitui sau incuraja un comportament, care ar putea fi considerat o infractiune penala, ar fi dus tragerea sub raspundere civila sau ar fi in incalcare a vreunei legi. SC FURTUNURI GROUP SRL  va coopera deplin cu orice autoritate de aplicare a legii, in orice dispoziţii judecatoresti, prin care se cere sau dispune SC  FURTUNURI GROUP SRL  să dezvaluie identitatea oricarei persoane, care publica sau transfera astfel de informatii sau materiale.

- Este interzisa folosirea site-ului web pentru publicitate sau prezentarea unor oferte comerciale.

FURTUNURI GROUP SRL  isi rezerva dreptul de a solicita despagubiri pentru orice daune si pretentii eventuale ale unor parti terte, rezultate din violarea acestor Conditii de utilizare si/sau utilizarea neautorizata a Serviciilor site-ului web.

Utilizatorul urmeaza sa nu folosește acest site web sau Serviciile intr-un mod, care este in incalcare a acestor Conditii de utilizare (sau sensul lor) sau a unei legi sau regulamente aplicabile  (inclusiv cele referitoare la utilizarea sistemelor publice de comunicatii) sau care provoaca sau este posibil să provoace daune, intrerupere sau deteriorare a acestui site web sau a Serviciilor. Utilizatorul urmeaza sa nu incerce sa obtina acces neautorizat la orice parte a acestui site web, la alte conturi de utilizator sau la alte sisteme de calculatoare, conectate la acest site web, indiferent dacă  prin mijloacele de hacking, spargerea parolelor si altele. Utilizatorul nu poate colecta sau incerca sa colecteze informatii cu character personal relevante altora prin intermediul acestui site web.

Comportamentele, activitatile vizitatorilor sau ale utilizatorilor site-ului web si a Serviciilor in general, care nu indeplinesc acordurile mentionate in aceste Conditii de utilizare ale site-ului web si ale Serviciilor sale, se vor considera ca fiind gesturi malitioase, de hacking si alte acte actiuni periculoase sau amenintari si constrâng initierea unei proceduri de protecţie juridica.

Contravenientii vor fi urmariti penal, in masura maxima posibila.

 

V. Confidentialitate

SC FURTUNURI GROUP SRL  se angajeaza sa intreprinda toate masurile posibile pentru a asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal (de exemplu: nume, adresa, numarul de telefon, adresa de email), furnizate de catre utilizatorii site-ului web, precum si sa nu le dezvaluie cu exceptia cazurilor in care sunt cerute de catre organele de stat sau functionarii autorizati prin lege sa solicite si sa colecteze informatii care contin date cu caracter personal si in conformitate cu procedura legala.

Dumneavoastră sunteti de acord in mod neconditionat şi explicit ca, introducerea datelor dvs.s.. personale pe acest site de către dvs. , constituie consimtamantul dvs. scris explicit pentru colectarea, prelucrarea, stocarea și furnizarea datelor dvs. personale, conform regulelor descrise aici.

Fiecare utilizator al site-ului are dreptul de a solicita in orice moment,  ca datele personale furnizate de el / ea sa fie sterse. Solicitarea trebuie facuta în scris la urmatoarea adreaă de e-mail: sales@furtunuri.com . În momentul solicitarii de către utilizator a stergerii datelor sale personale, nu trebuie sa existe nici-o relatie nerezolvata între utilizator și din partea dvs. FURTUNURI GROUP SRL . În momentul stergerii, ambele parti nu trebuie sa aiba nicio pretentie fata de celalalta, atat în ​​momentul stergerii, cat și in viitor.

Orice alta comunicare sau material, pe care le transmiteti catre site-ul web, cum ar fi intrebari, comentarii, sugestii, etc., vor fi considerate neconfidentiale si fără drept de proprietate.

SC FURTUNURI GROUP SRL  se angajeaza sa va protejeze confidenţtalitatea. Prezenta declaratie de confidentialitate descrie procedura site-ului web de a colecta si utiliza date. Prezenta declaratie nu se aplica altor site-uri web online sau offline, produser sau  servicii ale SC FURTUNURI GROUP SRL . La accesarea acestui site web, dvs. sunteti de acord cu procedura de colectare si utilizare a informatiilor, descrisa in aceasta declaratie de confidentialitate.

 

VІ. Colectarea datelor cu caracter personal

Contul unui utilizator inregistrat, parola si siguranta, conditii de intrare / iesire

Daca pentru unele Servicii este necesar sa va faceti un cont, trebuie sa urmariti procesul de inregistrare, furnizandu-ne informatiile actuale, complete, exacte si corecte, asa cum este indicat in formularul respectiv. Trebuie sa alegeti, de asemenea, o parola si un nume de utilizator. Sunteti in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei dvs. Sunteti de acord sa ne anuntati imediat in caz de utilizarea neautorizata a contului dvs. sau o alta incalcare a securitatii. SC FURTUNURI GROUP SRL  nu este responsabila pentru orice pierderi, care puteti suporta, ca urmare a utilizarii din partea altora a contului  sau parola Dumneavostra, indiferent cu sau fara cunoștinta dvs. Ati putea fi tras la raspundere pentru pierderile, suferite de catre FURTUNURI GROUP SRL  sau o parte terta, care rezulta din utilizarea contului si a parolei dvs. de catre o parte terta. Nu aveti dreptul sa folositi contul altcuiva fara permisiunea titularului contului respectiv.

Datele cu caracter personal colectate de catre noi pot include numele dvs.data de naştere ,adresa,  numele societatii sau a organizatiei, adresa de email, numarul de telefon, datele societatii.

Site-ul web poate colecta anumite informatii despre vizita dvs., de exemplu: numele furnizorului dvs. de servicii de Internet si adresa de IP, prin care aveti acces la Internet, data si ora accesarii site-ului web, paginile, pe care le accesati si adresa de Internet a site-ului web de la care ati accesa    t site-ul nostru. Aceste informatii sun utilizate cu scopul de a imbunatati si administra site-ul web si de a analiza tendintele.

Pentru a evita interceptarea si utilizarea adresei dvs. de email si a altor date cu caracter personal cu un scop nepotrivit sau rau intentionat, SC FURTUNURI GROUP SRL  va sfatuieste sa fiti atenti atunci când publicati adresa dvs. reala de email sau datele cu caracter personal in grupuri de discutii, chat-uri si alte forumuri publice.

Pentru a trimite, incarca sau descarca materiale, a comunica prin sau a avea acces la acest site web si o parte sau intregul continut al site-ului web, Utilizatorul poate fi rugat sa prezinte detalii de inregistrare ca sa intre. O conditie de utilizare a acestui site web, a Serviciilor si a continutului acestuia, este toate detaliile privind inregistrarea Utilizatorului, pe care el le prezinta sa fie si, sa raman corecte, exacte, actuale si complete.

Dvs. sunteti de acord sa informati  imediat SC FURTUNURI GROUP SRL  cu privire la orice modificari aparute, care sunt relevante inregistrarii Dvs.  Notificarea urmeaza sa fie facuta la adresa de email oferita pe acest site web.

Daca SC FURTUNURI GROUP SRL  considera ca aceste detalii sunt incorecte, neactuale sau incomplete sau in propria sa discretie considera ca o astfel de actiune ar fi inadecvata (inclusiv cazurile, in care suspecteze inregistrarea unor profile multiple de Utilizator de catre aceeasi persoana), are dreptul de a refuza accesul Utilizatorului la site-ul web si/sau la oarecare  dintre Serviciile sale si continutul site-ului web.

In cazurile, in care dvs. intrati cu scopul de a accesa acest site web sau o parta a  acestu site si este oferita o optiune ‘iesire’ (sau asemenea), dvs. sunteti de acord sa iesiti din contul dvs. la sfârsitul sesiunii dvs. SC FURTUNURI GROUP SRL  isi rezerva dreptul de a exclude un Utilizator conectat, al carui cont este inactiv pentru o perioada lunga de timp.

 

Parola si detalii ale contului

Utilizatorul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii parolei sale si a altor detalii si pentru toate activitatile din cadrul contului Utilizatorului. Orice utilizare neautorizata a contului Utilizatorului sau orice alta incalcare a securitatii urmeaza sa fie notificate imediat la adresa de e-mail oferita pe acest site web. Inregistrarea dvs. este personala si dvs. urmeaza sa nu furnizati sau sa prezentati numele dvs. de utilizator sau parola altor persoane. Orice dezvaluire din partea dvs. a numelei dvs. de utlizator si/sau a parolei poate avea ca consecinta iîncetarea inregisrarii dvs.

Folosirea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate de pe acest site web sunt folosite pentru functionarea site-ului web si pentru furnizarea Serviciilor si eefectuarea tranzactiilor, pe care le-ati solicitat sau le-ati autorizat.

Avand in vedere aceasta utilizare,  SC FURTUNURI GROUP SRL  poate utiliza datele cu caracter personal pentru a va oferi serviciile mai eficiente, pentru a imbunatati site-ul web si produsele si Serviciile respective in acesta si sa faciliteze utilizarea site-ului web, reducand necesitatea de introducere constanta a acelorasi informatii sau prin personalizarea site-ului web in functie de preferintele si interesele dvs. Pentru a va oferi aceleasi Servicii atunci când se lucreaza cu alte produse noastre, informatiile colectate pe acest site web   pot fi combinate cu informatii, colectate de alte servicii oferite de SC FURTUNURI GROUP SRL .

 

VІІ.Folosirea cookie-urilor

Acest site web folosește cookie-uri pentru a asigura integritatea procesului de inregistrare si pentru a personaliza site-ul web. Un cookie este un mic fisier de text, care este plasat pe hard disk-ul dvs. de catre un server de pagini web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a executarea programelor sau instalarea virusilor pe calculator.  Cookie-urile sunt unice si pot fi citite numai de catre un server web din domeniul, care a emis cookie-ul respectiv.

Unul dintre scopurile principale ale cookie-urilor este comoditatea, ca sa economisiti timp. De exemplu, daca personalizati o pagina web sau navigati intr-un site web, cu ajutorul cookie –ului   site-ul web isi va reaminti datele dvs. în vizitele ulterioare. Acest lucru simplifica procesul livrarii continutului respectiv, navigare pe site, etc. Când va intoarceti la siteul web, datele pe care le-ati furnizat anterior pot fi recuperate, astfel incat sa puteti utiliza cu usurinta functiunile site-ului web personalizate de dvs.

Aveti optiunea de a accepta sau refuza cookie-urile. Majoritatea browser-urilor web accepta automat cookie-urile, dar prin setare a browser-ului dvs. puteti, daca doriti, sa le refuzati. Daca alegeti sa refuzati cokie-urile, este posibil sa nu puteti utiliza pe deplin functiunile interactive ale acestui site sau ale unor alte site-uri, pe care le vizitati.

 

VІІІ.Raspundere

Echipa SC FURTUNURI GROUP SRL  depune toate eforturile pentru a mentine informatiile cele mai exacte si actuale pe acest site.

SC FURTUNURI GROUP SRL  nu este responsabila pentru:

  • Orice daune, reale sau imaginare, care decurg din sau in legatura cu accesul (sau lipsa accesului) la site-ul web si utilizarea continutului informatiilor postate de catre utilizatorii inregistrati pe acest site web;
  • Informatiile, incluse in site-urile web, la care acest site web contine linkuri, precum si consecintele vizitei acestora;
  • Opiniile, exprimate in forumuri (comentariile);
  • Continutul publicitatiilor, publicate pe site-ul web.

Utilizatorii isi asuma responsabilitatea personala pentru a verifica informatiile sale proprii, inainte de publicarea lor pe site-ul web.

Continutul site-ului web este supus modificarii fara preaviz.

Utilizarea acestui site web se face pe riscul dvs. Nici SC FURTUNURI GROUP SRL  şi  nici filialele sale, angajatii, directorii sau administratorii, reprezentantii sau alte persoane, implicate in crearea, întreţinerea, gestionarea sau administrarea site-ului web, nu vor fi responsabili pentru orice daune directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale, cauzate sau de orice alte natura, care decurg din sau legate altfel de utilizarea acestui site web sau a continutului acestuia, indiferent daca motivul este un contract, infractiune, raspundere obiectiva  etc., chiar si daca a existat un avertisment cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

 

ІХ.Utilizarea ilegala sau interzisa

Una dintre conditiile de utilizare a Serviciilor este sa nu le utilizati pentru scopuri ilegale sau scopuri, care sunt interzise in temeiul prezentelor Conditii de utilizare, restrictii si explicatii. Nu aveti dreptul sa utilizati Serviciile intr-un mod, care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta un server sau o retea (retele), conectate la serverul SC FURTUNURI GROUP SRL , sau sa impiedicati o parte terta de a utiliza oricare dintre Servicii. Nu aveti dreptul sa incercati sa obtineti acces neautorizat la un Serviciu, un cont strain, un sistem de calculatoare sau o retea, conectate la un server al SC FURTUNURI GROUP SRL , sau la oricare dintre Servicii, prin activitatiile de hacking, cautarea intentionata a parolelor de acces sau prin orice alte mijloace. Nu aveti dreptul sa obtineti si sa incercati sa obtineti materiale sau informatii prin orice mijloace, care sunt incluse in Servicii, intr-un mod neintentionat.

 

Х. Linkuri catre site web-urile partilor terte

Site-ul poate contine link-uri catre alte site web-uri, aflate in proprietate sau operate de catre alte parti decat  SC FURTUNURI GROUP SRL . Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru comoditatea dvs. si includerea lor nu implica aprobarea site-ului web respectiv. Link-urile catre site-urile web a tertilor va vor duce in afara acestui site web. SC FURTUNURI GROUP SRL  nu controleaza si nu este responsabila pentru continutul, politica protectiei informatiilor de caracter personal, pentru continutul link-urilor, care sunt incluse  acolo, pentru modificarile, actualizarile si securitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mentionate mai sus, SC FURTUNURI GROUP SRL  refuza in mod expres orice responsabilitate in cazul in care aceste site web-uri:

- incalca drepturile proprietatii intelectuale ale partilor terte;

- sunt inexacte, incomplete sau care aduc in eroare;

- nu sunt adecvate pentru scopuri comerciale sau scop uri specifice de alta natura;

- nu ofera securitate adecvata;

- contin virusi sau alte componente daunatoare;

- sunt defaimatoare sau calomniatoare.

Mai mult decât atât SC FURTUNURI GROUP SRL  nu-si a exprimat aprobarea fata de continutul acestor site-uri si produsele si serviciile oferite in acestea. Daca stabiliti o legatura cu astfel de site -uri, faceti acest lucru pe propriu risc si fara permisiunea noastra.

SC FURTUNURI GROUP SRL  nu este responsabila penru distribuirea unor materiale pe calea electronica sau o alta forma de transmisie, primita de la site-ul web, catre care are link-uri acest site web

 

ХІ. Politica privind ideile nesolicitate

SC FURTUNURI GROUP SRL  si angajatii societăţii  nu accepta si nu ia in considerare idei si opinii, care nu au fost solicitate si sunt depuse la initiativa expeditorului. Va rugam sa nu ne trimiteti materiale originale cu drepturi de autor, mostre, demo-uri sau alte lucrari. In cazul in care, in pofida solicitarii noastre de a nu ne trimiteti ideile si materialele dvs., totuşi trimiteti-le pe propria dvs. responsabilite, avand in vedere  ca, SC FURTUNURI GROUP SRL  nu garanteaza ca ideile si materialele dvs. vor fi tratate ca fiind confidentiale sau ca obiectul drepturilor proprietatii intelectuale.

 

ХІІ. Actualizarea prezentelor Conditii de utilizare

SC FURTUNURI GROUP SRL  poate in orice moment si fara preaviz sa prelucreze aceste Conditii de utilizare prin actualizarea acestei publicaţii. Aceste versiuni revizuite sunt obligatorii pentru dvs., de aceea este recomandat sa vizitati periodic prezenta pagina pentru a studia conditiile actuale de utilizare.

 

ХІІI. Contactati-ne

In cazul in care aveti intrebari privind aceste Conditii de utilizare, puteti sa ne contactati, folosind informatiile de mai jos

 

SC FURTUNURI GROUP SRL

mun. Bucuresti, Sector 5, Strada Toporasi, 2-6

e-mail: sales@furtunuri.com

Pentru toate problemele nerezolvate prin prezentele Conditii de utilizare se vor aplica prevederile legislatiei civile si ale celei comerciale a României.

SC FURTUNURI GROUP SRL